250 gr keserücsokoládé
25 gr vaj
1 EK süritett tej
1 EK porcukor
25 gr kakaópor
3 EK rum
A hozzávalókat összeolvasztani, keverni, kihülni hagyni és apró golyókat formálni belöle. Kakaóporba, csokoládéreszelékbe, porcukorba hengergetni.
Fotó: Internet
Du brauchst:
250g Backschokolade
25g Butter
1 EL Kondensmilch
1 EL Staubzucker
25g Backkakao
3 EL Rum
Alle Zutaten gemeinsam schmelzen, mischen und auskühlen lassen. Kleine Kugeln formen und in Kakaopulver, Schokoladenraspeln oder Staubzucker wälzen.
Tipp: Bunte Essperlen sind auch eine Option und nebenbei sehr dekorativ.
Guten Appetit!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése