A babapiskótákat egy 2 dl vízben 10 dkg cukorral és egy citrom levével felforralt sziruppal locsolgattam meg. Erre rétegeztem rá a krémet: 30 dkg epret pépesítettem, hozzákevertem egy deci tejszínt, 30 dkg mascarponét és egy tábla felolvasztott fehér csokoládét. A tetejére és a rétegek közé apróra vágott epret szórtam. A hütöben legalább két óra csendespihenö jót tesz neki.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Örülök, hogy sikerült beindítani a fantáziádat! Az enyém sokáig azért nem bírt elszakadni a hagyományos verziótól (amit amúgy én is imádok), mert nem tudtam kitalálni, mi legyen a piskótaáztatással. Ezzel a citromos sziruppal tökéletes lett. És alkohol és kávémentes, ami a gyerekek szempontjából is nyereség. Na a málnahegyekért meg külön irigyellek, nálunk aranyárban mérik!!!
Megjegyzés küldése