Adventi-karácsonyi desszertnek ajánlom a következö receptet:
Mézeskalácsot/puszedlit, de ezek híján akár babapiskótát morzsoltam egy üvegpohár aljára. Meglocsoltam egy kis rummal - ha gyerekeknek adjuk, akkor a meggybefött levével. Meggybeföttet kanalaztam rá, majd következett a krém. Egy fél pohár tejszínt felvertem laza habbá, hozzákevertem egy pohárnyi mascarponét, két kiskanál porcukrot, egy fél kiskanálnyi örölt fahéjat. A krém tetejét meghintettem fahéjjal és legalább egy éjszakára a hütöbe tettem összeérni az egészet. Könnyü, illatos desszert!
2 megjegyzés:
Hát, ezt most így esti levezetésként bevállalnám! ;)
Küldenék, ha volna mindenkinek, én is csak egy Téli-álom gyümölcsteával vigasztalódom!
Megjegyzés küldése