Hasonló recept már van itt a blogban, de ezt a verziót még kicsit megbolondítottam egy kis édesburgonyával. A hokkaidó tököt alaposan megmostam, vékony szereletkre vágtam - héjastól - az édesburgonyát meghámozva kockákra vágtam, rákarikáztam 3 lilahagymát, meglocsoltam öket olívaolajjal, sóztam, borsoztam, cajun füszerkeverékkel megszórtam és 200 fokos grill alá tettem, kb 15 percre. Kivéve megkevertem, majd megszórtam egy csomag fetával, két EK fenyömaggal és visszatettem még 5 percre, amíg a feta aranybarnára nem sült. Istenni, de a legjobb a végén a tepsit kenyérrel kitunkolni!
2022. január 11., kedd
Sült tök, édesburgonyával, fetával
Címkék:
cajun,
édesburgonya,
fetasajt,
grillezés,
hokkaido,
lilahagyma,
sütötök
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése