Igazi vasárnapi ebédünk volt ma. Csirkemelleket kettévágtam, sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítettem. Egy szelet burgundi sonkát terítettem minden szeletre, majd olajon dinsztelt cukkiniszeletkékkel együtt feltekertem és hústüzövel megtüztem. Olajon körbepirongattam öket és felöntöttem bö fél liter húslével. Jó 20 percet hagytam öket forrni. Sültkrumplival tálaltam. Finom volt. Elfogyott.
2009. november 15., vasárnap
Csirke rolád
Igazi vasárnapi ebédünk volt ma. Csirkemelleket kettévágtam, sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítettem. Egy szelet burgundi sonkát terítettem minden szeletre, majd olajon dinsztelt cukkiniszeletkékkel együtt feltekertem és hústüzövel megtüztem. Olajon körbepirongattam öket és felöntöttem bö fél liter húslével. Jó 20 percet hagytam öket forrni. Sültkrumplival tálaltam. Finom volt. Elfogyott.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Zsuzska, nagyon guszta lett!
Szeretem a csirkés ételeket!
Nem állítom, hogy gyorsan kész lett, de nagyon finom volt! A mi családunk sajnos egyáltalán nem halas, a piros-húsokat sem szeretjük, marad a baromfi. Az viszont minden mennyiségben! Látnod kellene a Középsöt!!! ;O)
Megjegyzés küldése