2009. november 15., vasárnap

Csirke rolád


Igazi vasárnapi ebédünk volt ma. Csirkemelleket kettévágtam, sóval, borssal, zúzott fokhagymával ízesítettem. Egy szelet burgundi sonkát terítettem minden szeletre, majd olajon dinsztelt cukkiniszeletkékkel együtt feltekertem és hústüzövel megtüztem. Olajon körbepirongattam öket és felöntöttem bö fél liter húslével. Jó 20 percet hagytam öket forrni. Sültkrumplival tálaltam. Finom volt. Elfogyott.

2 megjegyzés:

Csibe írta...

Zsuzska, nagyon guszta lett!
Szeretem a csirkés ételeket!

Zsuzsi írta...

Nem állítom, hogy gyorsan kész lett, de nagyon finom volt! A mi családunk sajnos egyáltalán nem halas, a piros-húsokat sem szeretjük, marad a baromfi. Az viszont minden mennyiségben! Látnod kellene a Középsöt!!! ;O)