A képet azért teszem fel, mert engem minden egyes alkalommal elbüvöl, hogy a magocskák hogyan csinálnak maguknak helyet a tálban, úgy bö három órás áztatás után. Kicsi, zselés burkot növelnek maguk köré és ezzel védik magukat.
Ezen a képen már a csíráztató tálban vannak a magocskák, és láthatók a pici csírakezdemények is.
Kb egy hét elteltével lehet friss zsázsás vajaskenyeret enni!
2 megjegyzés:
Éppen zsázsa csíráztatásba fogtam én is, és kétségbeesve láttam ezt a nyákszerű dolgot áztatás után. Aztán találtam meg a képeidet és nagyon örültem hogy nincs semmi veszve, mint más leírásoknál, hogy ha nyákosodás van elér a világ vége. Szóval köszi a bejegyzést reménykedem a jó eredményben. :)
Szervusz Kata!
Örülök, hogy segítettem, jó étvágyat a zsázsához!!!
Megjegyzés küldése