2010. május 19., szerda

Sült ananász


Újabb reggeli, illetve gyümölcsnapi finomság, Csigitöl koppintva. Egy diónyi kókuszvajon megpirongatott ananászkockák kókuszreszelékkel megbolondítva. Jó étvágyat!

5 megjegyzés:

mandy tarragon írta...

Ez is nagyon jó :)

sedith írta...

Na, képzeld, úgy döntöttem, hogy ma tartok egy gyümölcsnapot! Rámfér minden további nélkül!:) És amúgyis adottak a lehetőségek:): a férjem nem jön ma haza merriből, így nem kell főzni, du. 4-ig egyedül avgyok itthon, vacsorára pedig a lányok kapnak valami gyorsan elkészíthetőt és igyekszem olyat kitalálni nekik, amit nagyon szeretnek, én viszont nem. VAgy lehet, hoyg gyümölcslevest kapnak és még én is ehetek! addig meglátom!
Egyelőre egy eper-banánturmix "van bennem" . Nem tudom, hogy szoktál-e turmixokat készíteni, de engem sokkal jobban eltöltenek, mintha simán megenném a banánt és az epret.
Jaj, még valami, gyümölcsétel-ügyben nézzél szét Gitta nyersételes blogján is, nagyon jó ötleteket lehet találni nála!:)

Névtelen írta...

Az esernyőt is megettétek?

Zsuzsi írta...

Helló Névtelen! Na nem gonoszkodunk szegény éhezö fogyókúrázókkal!!! Te mit és mennyit reggeliztél? Ès hányszor? Bizony, ma gyümölcsnapon erösen elgondolkodom rajta, hogy a kis esernyöt is bedobom a turmixba a banán mellé! Különben is, olyan helyes thai külsöt kölcsönzött az ananászoknak, nem? Na majd legközelebb... ;O)

Zsuzsi írta...

Szia Edit!

Köszönöm a segítséged, aranyos vagy! Nos, ebédre én is egy eper-banán turmixot ittam, mindjárt jön a fotó is, csakhogy Névtelenünk lássa, nem tettem bele az ernyöcskét! ;O)
Finom lett, bár asszem, tudnék inni még kettöt.