Hozzávalók:
bö fél kiló keményre fövö krumpli, héjában megfözve, melegen pucolva és vékony karikákra vágva.
60 g vöröshagyma, tisztítva, halvány vékony karikákra vágva, a krumplihoz keverve.
1/4 liter (kockából-porból) marhahúsleves, ehhez 3 ek ecet - a legjobb a málnaecet, 6 ek olaj, 1/2 ek tárkonyos mustár, só, bors, 1 kk cukor - vagy ha nincs málnaecet, akkor a cukor helyett 1 ek málnaszörp! (Nagymama titkos recepje alapján!) Alaposan összekeverni, állni hagyni! A tetejére jöhet kis snidling vagy hagymazöldje.
- 600 gKartoffel(n) (festkochend)
- 60 gZwiebel(n)
- 1/4 LiterRindsuppe (Würfel)
- 3 ELEssig
- 6 ELPflanzenöl (zB.: Sonnenblumenöl, Maiskeimöl...)
- 1/2 TLEstragonsenf
- Salz
- Pfeffer
- 1 PriseZucker
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése