Egy újabb nagy kedvencünk: a spenótos pizza. Rengeteg fokhagymát teszek rá, így inkább családi fogyasztásra ajánlom!
A tészta leírását itt találod. A paradicsomszósz is megegyezik, csak a tésztát szép négyszögletüre sodrom és a tepsibe simítom. A mélyfagyasztott egészleveles spenótot felolvasztom, kinyomkodom, sózom, borsozom és egyenletesen a tésztára szórom. Egy egész fetasajtot (görög eredetü kecskesajt) és egy mozarellát apró kockákra vágok és összekeverve a spenótra teszem. 3-4 fokhagymagerezdet török rá, megszórom oregánóval és mandulaforgáccsal, majd 220 fokon kb 15 percig sütöm. Az illatok miatt egyre türelmetlenebb családomat a még lisztes sodrófával tartom vissza.
A képen föszereplö Polli nevü hölgy Eszter csodálatos tanyáján található.
Ùjra keverve - mert spammerek sajnos felfedezték az oldalt és erre a bejegyzésre már több, mint húsz spam érkezett. Talán, sikerült leráznom öket?
Ùjra keverve - mert spammerek sajnos felfedezték az oldalt és erre a bejegyzésre már több, mint húsz spam érkezett. Talán, sikerült leráznom öket?
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése