2016. április 10., vasárnap

Medvehagymás csirkemell

Nálunk most az a hír, hogy végre itt a tavasz! Az erdö alját beteríti az illatos medvehagyma és bolond lennék nem szedni belöle a család asztalára!
A hétvégére csirkemellet vettem, ebböl készült a szombati ebéd.

A melleket lemostam és éles késsel bö 1 centinként bevagdostam. Egy nagy csomag Feta sajtot összetördeltem, egy jókora csokor medvehagymát apróra vágtam, megsóztam, borsoztam és a szeletek közé gyömöszöltem. 

 A hét megtöltött mellet szorosan egymás mellé egy tüzálló tálba tettem, meglocsoltam pici olajjal, újra sóztam, borsoztam és 180 fokos sütöben 30 percig sütöttem. Az utolsó öt percre megszórtam reszelt parmezán sajttal és visszadugtam grillezni.
 Burgonyakrokettal ettük, nagyon finom lett!!!

Nincsenek megjegyzések: