Jajj, ne égess Mici! Hát porból készült. Vannak ezek a kenyéralapok, ez éppen napraforgós, csak felturbózom. Elöször is a langyos vízbe beleteszek egy nagy marok lenmagot és hagyom ázni. Aztán plusz sót is teszek hozzá meg 2 ek olajat. A végén még hozzákeverek egy jó bögrényi napraforgómagot. Ilyen kenyér.
A por, kérem szépen egy kész keverék (Hoferben szoktam venni - Bio Brotbackmischung), amit a lusta/kényelmes/idötudatos (ugye milyen jól hangzik?) háziasszonyok csak összekevernek egy kis langyos vízzel és már sülhet is a kenyér. Aztán lehet vele dicsekedni, amíg valaki rá nem kérdez...
3 megjegyzés:
Jajj, ne égess Mici! Hát porból készült. Vannak ezek a kenyéralapok, ez éppen napraforgós, csak felturbózom. Elöször is a langyos vízbe beleteszek egy nagy marok lenmagot és hagyom ázni. Aztán plusz sót is teszek hozzá meg 2 ek olajat. A végén még hozzákeverek egy jó bögrényi napraforgómagot. Ilyen kenyér.
Nagyon széééép!!!
A por, kérem szépen egy kész keverék (Hoferben szoktam venni - Bio Brotbackmischung), amit a lusta/kényelmes/idötudatos (ugye milyen jól hangzik?) háziasszonyok csak összekevernek egy kis langyos vízzel és már sülhet is a kenyér. Aztán lehet vele dicsekedni, amíg valaki rá nem kérdez...
Megjegyzés küldése