2009. június 15., hétfő
Paradicsomsaláta / Tomatoe-salad
Egy könnyü, nyári étel, szelet kenyérrel, de grillhúsok mellé is kitünö. A paradicsomokat egy pillanatra lobogó forró vízbe mártom, hogy a héjukat le tudjam húzni. Vékonyra szeletelem, majd szintén vékonyra vágott hagymaszeleteket teszek hozzá. Pici cukrot, sót, frissen örölt borsot, balzsamecetet és olívaolajat öntök rá. Óvatosan összekeverem az egészet és legalább egy órát hagyom összeérni a hütöszekrényben.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Nagyon szeretem a paradicsom salátát ;)
Te is meghámozod hozzá a paradicsomot? A férjem elöször úgy nézett rém, mintha megbuggyantam volna. Pedig egész más íze ie lesz így!
Megjegyzés küldése