2009. június 13., szombat

Répa-fasírt / Carrot-rissole

Egy klasszikus "maradék" ennivalót mutatok nektek. Ugyanis rántotthusit sütöttem a családnak, krumplipürével, vajon dinsztelt sárgarépával. A panírozás végén maradt egy kis tojás meg egy kis prézli. Mióta blogot írok nagyon kreatív lettem (mondta is a párom, hogy ez egy nagyon jó kis hobbi, értékeli az újnál újabb recepteket!) gyorsan lereszeltem még egy kis répát, belekevertem a tojásba, hozzádtam a prézlit, sóztam, borsoztam és a maradék forró olajban pirosra sütöttem öket. Nagyon finomak lettek!

3 megjegyzés:

Csibe írta...

Zsuzska, ez nagyon jó ötlet!

szarvasmici írta...

Nyami! Ez is nagyon fincsisnek látszik. Pálom szokott sütni répát, szalma formában, mint a krumplit. Isteni!!!

Zsuzska írta...

Köazi Csibe, én is büszke voltam az ötletért magamra! Tudod, nagyon nem szeretek ételt kidobni...
Mici, hogy ez is milyen jó gondolat, látod, eszembe sem jutott volna!!! Ki is fogom próbálni.