2010. augusztus 26., csütörtök
Pizzaszósz
A tavalyi siker után az idei nyaralás egyik fix pontja a pizzaszósz készítés volt. 11kiló gyönyörü - a hajnali piacon vásárolt - érett paradicsomból, 2 kiló paprikából és hagymából készült, renegeteg - a kertben frissen szedett füszerrel. Kakukkfü, petrezselyem, bazsalikom... Isteni illatuk volt.
A dinsztelés után jött a hámozott paradicsom...
Csillog-villog, gyönyörüek, ahogy itt sorakoznak!
Gabóka, Drága, köszönjük!!!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
A receptet nem teszed közzé?
Nos, nagyvonalakban leírtam, de ha valakinek nem lenne egyértelmü, szívesen írok egy újabb bejegyzést róla! ;O)
Szia!Mivel tartósítottad őket?Előre is köszönöm a választ.
Szia Noémi! Semmilyen tartósítót nem tettem bele, de ahogy írtam is, a teli, lezárt üvegeket legalább 10 percre fejreállítom, így a forró tartalom csírátlanítja a benne levö levegöt. Eddig bevált. ;O)
Megjegyzés küldése