250 gr liszt
1/2 csomag sütöpor
180 gr vaj
120 gr porcukor
100 gr darált mandula/mogyoró
1 vaniliáscukor
1 csipet fahéj
3 Ek tej
A hozzávalókat összegyúrni, fél órán át pihentetni, kiszúrni, majd 175 fokon 12-15 perc alatt aranybarnára sütni. Èn ribizlizselét tettem bele. Jót tesz neki, ha egy kicsit állni hagyjuk egy lezárható dobozban.
Köszönjük Karin!
Du brauchst:
250g glattes Mehl
1/2 Backpulver
180g Butter
120g Staubzucker
100g geriebene Mandeln/Haselnuss
1 Packung Vanillezucker
1 Messerspitze Zimt
3 EL Milch
Alles zusammenkneten und 1/2 Stunde rasten lassen. Nach dem Ausstechen in das Backrohr schieben und bei 175°C 12-15 Minuten backen. Wenn die Kekse ausgekühlt sind, mit Ribiselmarmelade zusammenkleben.
Danke Karin!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése