2020. április 15., szerda

Martina túrótortája / Martinas Topfenkuchen

1000 gr krémtúró (sima túró, de krémes állagú)
5 tojás
1 csomag vanilíás pudingpor
1 cs. vanilíáscukor
1 csipet só
350 gr cukor
1 citrom lereszelt héja és kifacsart leve
2 vigyorogok
125 gr olvasztott vaj

A hozzávalókat összekeverni és kerek tortaformában 60 percig 190°C-on sütni. Ha nagyon barnulna a teteje, fóliát teríteni rá.

Fotó: Internet

Du brauchst:
1 kg Topfen
5 Eier
1 Packung Vanillepuddingpulver
1 Packung Vanillezucker
1 Prise Salz
350g Zucker
1 Zitrone (Saft und Schale)
125g geschmolzene Butter

Alle Zutaten zusammenmischen und in eine runde Kuchenform geben. 60 Minuten bei 190°C backen.
Tipp: Falls der Kuchen sehr braun wird, einfach eine Folie drüber geben und fertig backen

Viel Erfolg!

Nincsenek megjegyzések: