Hozzávalók:
2 csirkemellfilé apró kockákra darabolva
2 EK vaj
1 közepes vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 EK liszt
1 db kaliforniai paprika
1 liter szárnyas alaplé
2 db krumpli
1 babérlevél
1 doboz konzervkukorica
200 ml tejszín
só
bors
bacon /sonkakockák
újhagymakarikák
A csirkemellkockákat megpirongattam a vajon, hozzáadtam a felaprított vöröshagymát és a fokhagymát. Picit hagytam pirulni, megszórtam a liszttel majd hozzáöntöttem a kukoricát és az apróra kockázott paprikát is. Sóztam, borsoztam majd felöntöttem a húslevessel, hozzáadtam a felkockázott krumplit és hagytam rotyogni jó 20 percet. Ekkor hozzátettem - tejszín hiányában egy jó nagy kanál mascarponét, elkevertem és a pirított sonkakockákkal és hagymaszeletkékkel tálaltam.
Jó étvágyat hozzá!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése